ανανέωση

bcards05

Αλλάξαμε τα χρώματα, προσθέσαμε νέες όμορφες ηλεκτρονικές γωνιές στην παρέα των συνδέσμων μας, συμπεριλάβαμε τρεις νέους συνδέσμους στα RSS Feed για να ενημερώνεστε γρήγορα για κάποια ενδιαφέροντα κείμενα, και οργανώσαμε ένα νέο μουσικό κουτί με επιλογές από το χώρο της ελληνικής μουσικής που ελπίζουμε να σας κρατούν ευχάριστη συντροφιά! Άντε, και τώρα που τελείωσαν τα πέρα δώθε στα νοσοκομεία και οι θεραπείες θα τα λέμε πιο συχνά …

6 comments

 1. Σε ευχαριστώ πολύ Μενέξενε (αλήθεια πώς προκύπτει αυτό το πρωτότυπο όνομα που έχεις επιλέξει;). Χρόνια μας πολλά κι ευλογημένα, με πολλές Θεο-φάνειες στη ζωή μας!

 2. Καλό βράδυ και σε σένα Θανάση μου. Νομίζω, βέβαια, πως λίγο τα παραλές… Ας είναι. Αν βγαίνει κάτι από μέσα, θα το μοιράζομαι. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Έπειτα όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους, για να δώσουν θέση σε κάποια άλλα κάποια στιγμή! Νάσαι καλά.

 3. Τριλογία μιας πορείας θεραπείας μέχρι το Φως.

  Και όλα όμορφα και διαλεχτά σ’αυτό το στέκι.
  Θα έγραφα περισσότερα αλλά ίσως να φαινόταν φιλοφρόνηση.
  Να είσαι καλά, να μας τα χαρίζεις όλα αυτά!

  Σ’ ευχαριστώ που (και όπως) με συμπεριέλαβες, ανάμεσα στα στέκια που έχεις επιλέξει. Καλοσύνη :))

 4. Χρόνια μας πολλά καλή μου Άστρια! Μακάρι η ζωή μας όλη να είναι μια συνεχής πορεία θεραπείας για να αξιωθούμε να μετέχουμε στο Φως το Αληθινό!

  Οι σκέψεις που συμπεριλαμβάνονται στην ενότητα «πορεία θεραπείας» (είναι και κάποια ακόμη πράγματα που θέλω να γράψω) μιλούν για μια άλλη πορεία «θεραπείας» που αισθάνομαι ότι συντελέστηκε μέσα μου όλους αυτούς τους μήνες, μια θεραπεία που είχε άμεση ευεργετική επίδραση και στο σώμα μου, μια θεραπεία που βίωσα ως ένα συνεχές θαύμα που λειτουργούσε σε πολλά επίπεδα! Δύσκολο να βρω τα λόγια να μιλήσω για όλα αυτά, θα δούμε… Καλή Κυριακή να έχουμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s